• +36 30 911 0781

Konténer rendelés, sittszállítás

Budapesten és környékén.

KONTÉNERES SITTSZÁLLÍTÁS

Konténeres Sittszállítás

Egy új otthon felépítése, felújítása, vagy egy régi ház elbontása minden esetben rengeteg hulladék képződésével jár együtt, aminek természetesen nincs helye egy élettérben, és a kertből is csak hasznos területet venne el a tárolása. Megoldás: a konténeres sittszállítás!

A konténeres sittszállítást Budapesten és vonzáskörzetében végezzük tapasztalt kollégáinkkal és modern gépparkunkkal. Fontos tudni, hogy nem minden hulladék számít sittnek, így eszerint kell osztályozni is. Az építőanyagok, mint például a bontott tégla, a kötőanyag-törmelék, a burkolatok és az egyéb, építkezésből származó anyagok tartoznak a sitt kategóriájába, az egyéb hulladékok, mint például a kerti zöldhulladék nem keverhető bele.

Konténeres sittszállítást kisebb-nagyobb bontások, vagyis teljes épület elbontása, illetve átalakítások, felújítások alkalmával érdemes rendelni. Attól függően, hogy mekkora mennyiségről van szó, 4, 6, 8 köbméteres konténerek érhetőek el, a 6 köbméteresből pedig akár lenyitható hátfalú is rendelhető.

Amennyiben építkezik, vagy felújít, keressen bennünket bizalommal konténeres sittszállításért!

Konténeres Hulladékszállítás

Egy háztartásban számos okból gyűlhet fel nagyobb mennyiségű hulladék, amit nem lehet a szokványos kukákba dobni, és ez nem csak a mennyiség miatt lehet problémás. Amennyiben ilyen jellegű problémába ütközött, rendeljen konténeres szemétszállítást!

A konténeres szemétszállítás lényege, hogy az otthonokban, kertekben képződő, nagyobb mennyiségű hulladékot az ide vonatkozó szabályok szerint szállítjuk el. A kategóriába a kommunális hulladék, a vegyes, de nem folyékony háztartási szemét, a kerti zöldhulladék, az ágak, gallyak, fa, levágott fű, levelek, mindenfajta házkörüli lom, bútor, textília, ruhák, papír, vagy egyéb tárgyak tartoznak, vagyis akár kertrendezés, akár lomtalanítás, a konténeres szemétszállítás megoldást nyújt, ám érdemes a környezet védelme érdekében minél homogénebb hulladékkal megtölteni a konténert.

Ha konténeres szemétszállításra van szüksége, válasszon bennünket! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendelje meg szolgáltatásunkat!

hívás most