Rólunk


Vállalkozásunk célja, hogy ügyfeleinknek teljes körű szolgáltatásokat biztosítsunk a hulladékszállítással, illetve a gépi földmunkákkal kapcsolatos összes területen. Amennyiben konténeres sittszállításra, vagy egyéb hulladékok szakszerű elhelyezésére, illetve gépi földmunkára, tereprendezésre van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

A konténeres sittszállítást, illetve a gépi földmunkákat megrendelőink igényei szerint végezzük el. Bármilyen hulladék elszállítására van szüksége, mi vállaljuk Budapesten és annak vonzáskörzetében. Lehet sitt, szemét, kerti hulladék, lom, vagy akár föld, homok, mi elszállítjuk Öntől, de ha arra van szüksége, a konténeres építőanyagok, mint például a sóder, a homok, a kavics, vagy a termőföld kiszállítását is ránk bízhatja. Mivel többféle méretű konténer áll a rendelkezésünkre, mindenféle megrendelést képesek vagyunk teljesíteni, akár zsákos, akár konténeres sittszállításról van szó.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szüksége lenne a szolgáltatásainkra, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Céljaink

Cégünk hosszú évek tapasztalatával, hozzáértő kollégákkal és korszerű gépparkkal áll a megrendelői rendelkezésére. Célunk, hogy a konténeres sittszállítást és a gépi földmunkákat hatékonyan és gyorsan végezzük el, árainkat pedig ésszerű keretek között tartsuk, emellett igyekszünk haladni a korral, és fejleszteni magunkat, berendezéseinket és szolgáltatásainkat, ezért érdemes hozzánk fordulni!

A vállalkozás indulásának idejétől kezdve az volt a célunk, hogy ügyfeleink konténeres sittszállítással, illetve gépi földmunkával kapcsolatos megrendeléseit maradéktalanul, a lehető legpontosabban, gyorsan és kedvező áron tudjuk teljesíteni, ezáltal érve el fejlődési lehetőségeket. Mostanra ez kibővült a még magasabb szintek elérésének igényével, hiszen csak így lehetünk mi a legjobbak a saját szakterületünkön!