KONTÉNER BÉRLÉS ÁRAK


Bontási hulladék

A konténer árak az Áfát nem tartalmazzák!

Bontási hulladék ártáblázat

 

Egyéb hulladék

A konténer árak az Áfát nem tartalmazzák!

Egyéb hulladék konténeres szállítása

 

Zöld hulladék

A konténer árak az Áfát nem tartalmazzák!

Konténeres zöldhulladék szállítás árak


 

Az árváltozás jogát fenntartjuk. Ha áfás számlára van szüksége, kérjük, ezt időben jelezze, lehetőleg a konténer rendeléssel egyidőben! Utólag nem áll módunkban áfás számlát kiállítani.

Áraink a bontási törmelékekre (beton, cserép, tégla, csempe, föld, vakolat stb.) vonatkoznak. Veszélyes anyagok szállításával nem foglalkozunk.

Amennyiben lemondaná a szolgáltatásunkat, kérjük, ezt 12 órával a kért kiszállítás előtt mindenképpen tegye meg elérhetőségeink valamelyikén! Ellenkező esetben rendelkezésre állási díjat számolunk fel, aminek mértéke a megrendelt kiszállítási díj 25%-a, amit készpénzben vagy átutalással is megfizethet.

Abban az esetben, ha építkezéshez, felújításhoz rendel konténert, akkor igényeljen olyat, amibe úgynevezett ömlesztett áru kerülhet. Sódert, termőföldet, homokot, murvát egyaránt szállítunk. A konténeres autó lebillenti a kért anyagot, majd lerakjuk az üres konténert. A konténer árak így a legkedvezőbben alakulhatnak. Az aznapi kiszállítás sem akadály a számunkra. Ha felkeltettünk érdeklődését, ha szeretne többet is megtudni a konténer árakról, kérje megbízására szabott árajánlatunkat vagy érdeklődjön további részletekről a munkatársainknál!

Mi az, aminek az elszállításával nem foglalkozunk, ami nem landolhat egy konténerben sem? Elektronikai cikkek, elemek, gumiabroncsok, környezetkárosító, mérgező anyagok, termékek, vegyi anyagok, azbeszt.

 

Mikor érdemes konténer rendelés mellett döntenie?

Sokaknak okozhat fejtörést építkezés vagy lakásfelújítás során, hogy mit kezdjenek az építési, renoválási munkák során felgyülemlett törmelékkel. Még az elszállíttatást csak-csak megoldják valahogy, de az, hogy hova fog kerülni a hulladék, törmelék az már komolyabb kérdés és kihívás. Cégünk hosszú évek tapasztalatával a háta mögött, saját, jól karbantartott, korszerű gépparkkal vállal törmelék- és sittszállítást. Konténert bérelhet tőlünk kedvező feltételekkel Budapesten és vonzáskörzetében.

Reméljük, hogy Önt is hamarosan elégedett ügyfeleink sorában köszönthetjük. Lépjen kapcsolatba velünk, kérje árajánlatunkat elérhetőségeink valamelyikén!