GÉPI FÖLDMUNKA, ÚTÉPÍTÉS

Gépi földmunka

Egy építkezés minden esetben a terep rendezésével kezdődik meg – legalábbis a helyszínen, hiszen a tervezés minden egyebet megelőz. Ha azonban a tervek elkészültek, és el lehet kezdeni a munkát, akkor az alapok és a csatornahálózat helyének kiásása, az esetleges bontási törmelék eltüntetése és a talaj kiegyenlítése a legelső feladat. A gépi földmunka ebben nyújt segítséget!

 

Korábban az ilyen munkákat még kézi erővel kellett elvégezni, ami nem csak nehéz és fáradságos, de esetenként veszélyes feladat is volt, emellett pedig természetesen igen költséges is, hiszen számos munkást kellett hetekig megfizetni csupán azért, hogy el lehessen kezdeni magát az építkezést. Szerencsére a modern gépek megjelenésével elkezdődhetett a gépi földmunka korszaka, ami nem csak olcsóbb, de gyorsabb és hatékonyabb is, mint az emberi erő. Vállalkozásunk hosszú évek tapasztalatával vállalja a gépi földmunkák elvégzését, legyen szó alapásásról, csatornahálózat helyének kiépítéséről, tereprendezésről, vagy bármilyen egyéb, a talaj mozgatásával együtt járó feladatról. Gépparkunk korszerű, megbízható és minden feladatra alkalmas, amire szükség van a gépi földmunka kapcsán, szolgáltatásaink pedig kedvező áron rendelhetőek meg, így akár az Ön számára is elérhetőek!

Útépítés

A murvás utak, parkolók előnye, hogy gyorsabban elkészül, olcsóbb mint a hagyományos útburkolatok pl: aszfalt, térkő. Időtálló mivel anyagában természetes kő, amelynek nagysága osztályozástól függően 0-55 mm.

 

Amennyiben gépi földmunkára, murvás út vagy parkoló kialakítására volna szüksége, vagy kérdése lenne szolgáltatásunkkal kapcsolatban, akkor kérjük, hogy keressen fel bennünket bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!