Konténer rendelés Budapest

Szeretne megszabadulni az otthonában keletkezett, nagy mennyiségű hulladéktól, amit nem fér bele a kukába?
A legjobb helyen jár!
Válassza konténer rendelés szolgáltatásunkat, ha kedvező árú megoldást keres!
 

Konténer rendelés – mikor lehet erre szüksége?

Számos élethelyzetet tudnánk felsorolni, ám most azokat az eseteket vennénk számba, amelyekkel cégünk is a leggyakrabban találkozik. Minőségi szolgáltatásainkkal ügyfeleink rendelkezésére állunk többek között:

  • költözés vagy lomtalanítás során;
  • építkezés, épületbontás vagy lakásfelújítás alkalmával;
  • kertrendezéskor, pincelomtalanításkor.

Természetesen más esetekben is biztosítjuk Önnek az igényeinek megfelelő, a hulladék típusához passzoló, kedvező árú konténert a lehető leggyorsabban. Szemét konténerre vagy építési törmelék elszállítására alkalmas konténerre van szüksége gyorsan? Keressen minket bizalommal!
 

Sitt konténerben a különböző építési törmelékeket tudjuk elszállítani –legyen szó vályogról, homokról, kavicsról, cserépről, földről, tégla vakolatról, vagy betonról, mi a lehető legrövidebb idő alatt a rendelkezésére állunk.

 

Szemét konténerünkben első sorban fa bútorok, kommunális hulladék, műanyag, gipszkarton, illetve fém hulladék elszállítását tudjuk vállalni.
 

Konténer rendeléssel nemcsak időt, de pénzt is takaríthat meg: többféle méretből választhat, így könnyedén megtalálhatja azt, amelyikre Önnek szüksége van.
 

Mekkora konténert rendeljen?

A fennálló igények függvényében, több méretben rendelhet konténert tőlünk. Érdemes alaposan átgondolnia még a konténer rendelés előtt, hogy hozzávetőleg mekkora mennyiségű, milyen méretű, fajtájú hulladék elszállíttatását kell megoldania. Ugyanakkor az is lényeges szempont, hogy hová, melyik kerületbe rendeli az adott konténert, illetve mekkora hely áll a rendelkezésünkre a konténer elhelyezésére. Ne feledkezzen meg arról, hogy a jelenleg is érvényben levő törvények értelmében, a konténerek közterületeken (pl. utcákon, parkokban) való elhelyezéséhez területfoglalási engedély is szükséges. Ennek beszerzésében, vagyis az ügyintézésben is tudunk segíteni.
 

Ha szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése van, esetleg árajánlatot kérne, lépjen kapcsolatba velünk elérhetőségeink valamelyikén! Várjuk szíves megkeresését.
 

Konténer rendelés: +36 30 305 8124