Konténer bérlés Budapest

Hasznos tudnivalók konténer bérlés előtt

Ha első alkalommal dönt a konténer bérlés mellett, de akkor is, ha csak bizonytalan lenne néhány kérdésben, olvassa el a következő hasznos javaslatainkat! Ha további információkra is szüksége van, keressen minket bizalommal!
 

Konténer bérlés Budapesten csak engedéllyel

Ha közterületre kívánja elhelyezni a konténert, a büntetés elkerülése miatt fontos, hogy az illetékes önkormányzattól területfoglalási engedélyt is beszerezzen. Cégünk teljes körű szolgáltatással áll a rendelkezésére, így, ha elveszne a konténer kihelyezésének engedélyeztetésében, szívesen segítünk, hogy könnyebben átlássa az ügyintézéshez kötődő teendőket is.
 

Konténer bérlés tudatosan

Önben is felmerült a kérdés, hogy milyen méretű legyen a konténer? Kisebb, mert az költséghatékonyabb, és majd jól megpakolja? Vagy egy mérettel nagyobb, hogy biztosan minden beleférjen? Többéves tapasztalattal a hátunk mögött ennek kapcsán azt mondhatjuk, hogy a megfelelő méretű konténer kiválasztása előtt, érdemes hozzávetőlegesen megbecsülni a hulladék, a szemét várható mennyiségét. A biztonságos szállítás érdekében szigorúan tilos a konténereket túlpakolni, azokon toronymagasra halmozni a szemetet, ezért azt javasoljuk, hogy ha biztosra menne, mindig egy mérettel nagyobb konténert válasszon. Általában spórolási okokból választanak egy mérettel kisebbet az ügyfelek, ám ennek megvan a maga buktatója is, mert ha nem fér el egy konténeren minden hulladék, kénytelenek lesznek plusz egy konténert rendelni.
 

Konténer bérlés Budapesten

Több éves tapasztalattal, illetve modern gépparkkal rendelkezünk, így gyorsan segítségére sietünk, ha lomtalanítást, felújítást, építkezést vagy éppen kertrendezést tervez: konténer bérlés szolgáltatásunk nagyszerű választás, ha azonnali megoldásra van szüksége!

Budapest teljes területéről várjuk megkeresésüket: a megrendelés napján visszük a kiválasztott konténert és a rakodást is meg tudjuk várni!

4, 6, 8 köbméteres konténereket bérelhet, valamint szükség esetén a 6 köbméteresből lenyitható hátfalú is rendelhető –keressen minket bizalommal!
 

Konténer bérlés: +36 30 305 8124