KONTÉNERES RENDELÉS, HULLADÉKSZÁLLÍTÁS

Konténer rendelés

Egy új otthon felépítése, felújítása, vagy egy régi ház elbontása minden esetben rengeteg hulladék képződésével jár együtt, aminek természetesen nincs helye egy élettérben, és a kertből is csak hasznos területet venne el a tárolása. Megoldás: a konténeres sittszállítás!

A konténeres sittszállítást Budapesten és vonzáskörzetében végezzük tapasztalt kollégáinkkal és modern gépparkunkkal. Fontos tudni, hogy nem minden hulladék számít sittnek, így eszerint kell osztályozni is. Az építőanyagok, mint például a bontott tégla, a kötőanyag-törmelék, a burkolatok és az egyéb, építkezésből származó anyagok tartoznak a sitt kategóriájába, az egyéb hulladékok, mint például a kerti zöldhulladék nem keverhető bele.

Konténeres sittszállítást kisebb-nagyobb bontások, vagyis teljes épület elbontása, illetve átalakítások, felújítások alkalmával érdemes rendelni. Attól függően, hogy mekkora mennyiségről van szó, 4, 6, 8 köbméteres konténerek érhetőek el, a 6 köbméteresből pedig akár lenyitható hátfalú is rendelhető.

Amennyiben építkezik, vagy felújít, keressen bennünket bizalommal konténeres sittszállításért!

Konténeres hulladékszállítás

Egy háztartásban számos okból gyűlhet fel nagyobb mennyiségű hulladék, amit nem lehet a szokványos kukákba dobni, és ez nem csak a mennyiség miatt lehet problémás. Amennyiben ilyen jellegű problémába ütközött, rendeljen konténeres szemétszállítást!

konténeres szemétszállítás lényege, hogy az otthonokban, kertekben képződő, nagyobb mennyiségű hulladékot az ide vonatkozó szabályok szerint szállítjuk el. A kategóriába a kommunális hulladék, a vegyes, de nem folyékony háztartási szemét, a kerti zöldhulladék, az ágak, gallyak, fa, levágott fű, levelek, mindenfajta házkörüli lom, bútor, textília, ruhák, papír, vagy egyéb tárgyak tartoznak, vagyis akár kertrendezés, akár lomtalanítás, a konténeres szemétszállítás megoldást nyújt, ám érdemes a környezet védelme érdekében minél homogénebb hulladékkal megtölteni a konténert.

Ha konténeres szemétszállításra van szüksége, válasszon bennünket! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és rendelje meg szolgáltatásunkat!