SITTSZÁLLÍTÁS, HULLADÉKSZÁLLÍTÁS

Konténeres sittszállítás Budapesten

Legyen szó akár egy új ingatlan építéséről vagy éppen a régi elbontásáról, az építőipari munkákkal a nagy mennyiségű hulladék termelése is együtt jár. Mindez ugyanakkor azt is jelenti, hogy a hulladék elszállítását is mihamarabb meg kell oldani, segítve az építkezés folytatását, valamint a tiszta lakókörnyezet kialakítását. Szerencsére a konténeres sittszállítás valódi megoldást jelent a problémára.

 

Nagy tapasztalattal rendelkező munkatársainkkal konténeres sittszállítást Budapesten és vonzáskörzetében is vállalunk, modern gépparkkal segítve ügyfeleinket. Mi minden esetben pontosan osztályozzuk a szállítandó hulladékot, ezért a bontott téglát, burkolatot, kötőanyag-törmeléket vagy más, építkezésből vagy épületbontásból származó sittet a szabályoknak megfelelően, egyéb hulladékoktól elkülönítve szállítunk el.

 

Akár kisebb, akár nagyobb volumenű bontásról, átalakításról, lakás- vagy épület-felújításról van szó, segítségünkre minden esetben számíthat. Ügyfeleink igényeitől függően négy, hat, illetve nyolc köbméteres konténert is tudunk biztosítani, melyek közül a hat és nyolc köbméteres változatok lenyitható hátfallal is elérhetők.

 

Kérje konténeres sittszállítási szolgáltatásunkat Ön is!
 

Sittszállítás Budapesten: +36 30 305 8124

Konténeres hulladékszállítás

Konténer rendelésre nem csupán sittszállítás, de más hulladéktípusok elszállítása esetén is szükség lehet. Bizonyos fajtájú hulladékot nem engedélyezett kommunális hulladékgyűjtő kukákba helyezni, így a szállításhoz konténeres szemétszállítást kell igénybe venni.

 

Legyen szó kommunális hulladékról, nem folyékony, vegyes háztartási szemétről vagy éppen a kertben felhalmozódott zöld hulladékról, kiemelten fontos azok szelektív elszállítása. Mi minden esetben odafigyelünk az újrahasznosítható hulladékok külön kezelésére, és számíthat ránk lomtalanítás során is.

 

Régi bútoraitól szabadulna meg vagy csak túl sok használati tárgy halmozódott fel az évek során otthonában? Lakásfelújítás előtt dobná ki a feleslegessé vált, haszontalan kacatokat? Esetleg kertrendezés után vitetné el a zöld hulladékot? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Kérje segítségünk a konténeres szemétszállításban Ön is!
 

Konténeres szemétszállítás: +36 30 305 8124