SÓDER-HOMOK-FÖLD SZÁLLÍTÁS

Sóder szállítás

Sóder nélkül elképzelhetetlen az építkezés, hiszen a betonhoz a vízen és a cementen felül ennek is elengedhetetlen a használata. Természetesen ahhoz, hogy a rendelkezésünkre álljon, szükség van sóderszállításra is, amit a legegyszerűbben konténerrel lehet megoldani.

A sóder természetesen nem csak a beton nélkülözhetetlen alkotóeleme, de megfelelő szemcsenagyság esetén alkalmazható járdák, autóbeállók és parkolók felszórására is, mi több, a sódert a manapság igencsak divatos térkövezés aljzataként is felhasználják. Az apró szemű sóder ezzel szemben a kertek díszítésére is alkalmas, kerti tavak partján is megtalálhatjuk, sőt, a vízelvezető árkok medrét is boríthatjuk vele. Mindegy, hogy mire alkalmazzuk ezt a sokoldalú anyagot, a sóderszállítás elkerülhetetlen, hiszen valahogy hozzá is kell jutnunk.

Amennyiben sóderszállításra lenne szüksége akár építkezéshez, akár a kert kialakításához, ránk számíthat! Ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!

Homok szállítás

Amikor azt mondjuk, homokszállításra van szükség, többféle dologra asszociálhatunk, hiszen a homok felhasználási köre igen széles, de mindegyikben közös, hogy nagy mennyiségű homokot igényel.

 

Mindegy, hogy egy játszótér kialakítása, térkövezés, építkezés, vagy felújítás, a homok olyan építőanyag, amit nem lehet nélkülözni, mert szinte mindenhez felhasználjuk. Sajnos a homok egyre nehezebben hozzáférhető, és egyre kevesebb alkalmas az építkezési feladatokhoz. Sokan a Szaharát hoznák fel ellenpéldaként, ám sajnos a sivatagi homok nem alkalmas építkezési célokra az anyaga, illetve a szemcsenagysága miatt, de ha ez nem okozna gondot, a szállítása akkor sem lenne kifizetődő a nagy távolság miatt. Ettől függetlenül a nagy mennyiségű homok szállítása továbbra is szükséges, hiszen a fejlődés nem áll meg!

 

Amennyiben szüksége lenne konténeres homokszállításra, megtalálta a tökéletes céget a feladat elvégzésére. Válasszon bennünket, és rendelje meg a szolgáltatást megadott elérhetőségeink egyikén!

Föld szállítás

Ha építkezünk, és elkészül a ház, akkor még hátra van a kert rendbetétele, hiszen a munka végeztével jókora felfordulás marad a telken. Az első természetesen a sitt és az egyéb hulladékok elszállítása, majd a tereprendezés, amit a föld szállítása és leterítése követ, végül jöhet maga a kertészeti munka, vagyis a növények elültetése a kialakított ágyásokba, a gyepszőnyeg lefektetése és a díszítés. Mindehhez azonban mindenképpen szükség van termőföldre.

 

A kert alapvető elemei a növények, amelyeket tápanyagban gazdag földbe kell elültetni, hogy fejlődni tudjanak, sőt, hogy egyáltalán életben maradjanak. Építkezés után azonban csak törmelék és sár marad, ami nem alkalmas arra, hogy egy kert alapját adja, épp ezért van szükség földszállításra, hogy el lehessen kezdeni a kert kialakítását. Természetesen nem csak termőföldre van szükség ehhez, hanem egyéb anyagokra is, de amennyiben hozzánk fordul, könnyedén veheti ezt az akadályt is!

 

Ha földszállításra van szüksége, cégünk az Ön rendelkezésére is áll! Szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, vagy kérdése lenne? Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!